Христинівський хор ветеранів відзначив 30-річчя

Христинівський хор ветеранів відзначив 30-річчя

Святковий концерт з нагоди 30-річчя створення народного аматорського хору ветеранів війни та праці відбувся в концертній залі Христинівського районного Будинку культури. Про це «Новій Добі» розповіли в апараті Христинівської РДА.
Цього дня гарно прибрані, одягнені в українські вишиванки, причепурені, з піднесеним настроєм хористи заспівали улюблені всіма народні пісні.
Привітати зі святом в цей день від районної влади прийшли заступник голови райдержадміністрації Юрій Коцюба та заступник голови районної ради Микола Єременко. Вручивши почесні грамоти та подарунки, подякували за небайдужу громадську позицію, активну популяризацію пісень патріотичної та воєнної тематики, відродження духовності та народної пісні. Директор Христинівської районної централізованої бібліотечної системи Раїса Шумовська зазначила, що саме тут, під час постійних репетицій та виступів, вони молодіють, забувають про свої недуги і побутові труднощі.
Про те, що означає хор для кожного його учасника, всі присутні в концертному залі, де відбувався захід, бачили з розміщеного екрана, на якому демонструвався фільм про цей чудовий колектив: фотографії та відео з минулих виступів різних років. В цей день згадали усіх учасників, які вже не співають у колективі: тих, хто вже по стану здоров’я не може виступати і тих, кого вже немає…Час іде, колектив змінюється, але усіх пам’ятають, бо кожен творить історію цього чудового колективу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x