Дві маленькі корсунчанки виготовлять із бісеру подарунок Черкащанам з нагоди 60-річчя області

Дві маленькі корсунчанки виготовлять із бісеру подарунок Черкащанам з нагоди 60-річчя області

Під час відвідування Корсунського районного центру дитячої та юнацької творчості голова облдержадміністрації Сергій Тулуб звернув увагу на роботи вихованок гуртка бісероплетіння. Очільник області запропонував корсунчанкам власноручно виготовити подарунок для громади краю з нагоди святкування й, таким чином, зробити свій творчий внесок у ювілейні заходи. Про це «Нова Доба» дізналася від власного кореспондента.

– Я дуже люблю вишивати. Мабуть, зараз для мене це найулюбленіше з усіх занять, – говорить 10-річна Настя Білоушенко. – Спершу в мене не дуже гарно виходило, а потім так захопилася, що вдалося абсолютно все надолужити й самій почали подобатися мої роботи. Подобається і сам процес вишивання…

А от 8-річна майстриня Даша Романенко захопилася вишивкою із бісеру завдяки подрузі. Відтоді цією справою дівчинка займається уже два роки. Але у її творчому доробку чимало розшитих бісером ікон, яскравих плетених метеликів, дерев та квітів.

Довідково: Корсунський районний центр дитячої та юнацької творчості – досить відомий на Корсунщині й у області дитячий заклад. На його базі працює 107 гуртків, які відвідують 1 822 вихованці, серед них – 80 учнів Малої академії наук. Діти з усього району мають змогу навчатися тут майстерності бісероплетіння, вишивки, ліплення із глини та інших видів декоративно-прикладного мистецтва, співати, танцювати та в цілому розвиватися як особистості.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x