Завершився третій кубок області з карате-до

Завершився третій кубок області з карате-до

Більше ста спортсменів з чотирьох областей центральної України демонстрували власні можливості в кількох різновидах карате-до. У цьому турнірі взяли участь не лише знані майстри, а й зовсім юні спортсмени-каратисти. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Невеличкий зал спорткомплексу «Манеж» (приблизно 60 квадратних метрів) став місцем одного з найцікавіших обласних турнірів з бойового мистецтва.

На килимі були продемонстровані найрізноманітніші способи ведення бою і види карате. Найвидовищнішиими з них були косікі (застосовується повний контакт) та рюкюкобудо (бій з використанням зброї). Незважаючи на досить юний вік деякі учасники показали справжню майстерність у доволі жорстких видах карате. Інколи можна було побачити навіть сльози, але за це маленьких спортсменів ніхто не соромив: так загартовується бойовий дух майбутніх майстрів.

З більш, як сотні каратистів на третьому Кубку області майже половина залишилася з нагородами. Особливо цінними є індивідуальні відзнаки, такі, як диплом за кращу техніку, волю до перемоги та симпатію глядачів. Цей обласний Кубок став відбірковим до чемпіонату України. Остаточний склад черкаської збірної незабаром сформує тренерська рада.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x