Всупереч забороні суду Партія регіонів організувала в Черкасах ходу та мітинг на підтримку Президента

Всупереч забороні суду Партія регіонів організувала в Черкасах ходу та мітинг на підтримку Президента

Хода від черкаської площі Слави до Соборної площі та мітинг перед будівлею Будинку рад провели 29 листопада в Черкасах прихильники Партії регіонів. Про це повідомляє інформаційне агентство «Прочерк».

Заради ходи працівники ДАІ перекрили рух транспорту. У руках учасники акції тримали стяги Партії регіонів, національні прапори, а також прапор ЄС.
Як стало відомо журналістам, частина людей прибула з районів. Усього в ході та мітингу взяли участь близько тисячі осіб. Окремі опитані учасники акції не знали про суть та цілі заходу.

До колони учасників ходи приєдналися регіонали: голова Черкаської облради Валерій Черняк, голова фракції Партії регіонів у Черкаській міськраді Ігор Мельников, директор департаменту охорони здоров\’я Черкаської облдержадміністрації Володимир Брожик, начальник управління сім’ї, молоді та спорту департаменту освіти та гуманітарної політики МВК Ольга Сисоєва, перший заступник міського голови Черкас Віктор Беззубенко, заступник директора департаменту житлово-комунального комплексу Володимир Гудзенко, депутат Черкаської міської ради від ПР Олексій Арсенюк.

Як пояснив журналістам голова Черкаської облради Валерій Черняк, люди зібралися, щоб засвідчити свою підтримку рішення Президента України Віктора Януковича про те, що сьогодні країні ще не час підписувати Угоду про асоціацію.

Водночас він зазначив, що до нього підходив представник виконавчої служби, який повідомив, що окружний суд заборонив мітинги, зокрема й на Соборній площі. З огляду на це мітинг тривав не більше 20 хвилин.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x