Зареєструвати бізнес тепер можна і на пошті

Зареєструвати бізнес тепер можна і на пошті

Послуги з державної реєстрації бізнесу вже надають усі відділення пошти на Черкащині. Завдяки цьому можна отримати доступ до майже двох десятків послуг із реєстрації юридичної чи фізичної особи, внесення до Єдиного державного реєстру, припинення діяльності тощо. Про це «Нова Доба» дізналася від власного кореспондента.

– Пошта долучилася до цієї справи, щоб спростити доступ жителям віддалених населених пунктів до реєстраційних послуг, говорить директор Черкаської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Василь Марчук. – Тож, тепер у кожному поштовому відділенні є папка з переліком послуг і відповідними технологічними картами до кожної. Там указано, які документи необхідно підготувати, куди їх надсилати й скільки часу необхідно для їхнього розгляду. Підготовлені документи користувач надсилає цінним листом з описом про вкладення. Додатково можна замовити послугу повідомлення про вручення, і тоді відправнику приходить або СМС, або рекомендоване повідомлення, що лист отримано. Також можна скористатися послугами кур’єра, які надає пошта. Тоді користувач буде впевнений, що його лист доставлено адресату. При цьому вартість послуг держареєстрації не змінюється. Додатково лише оплачуються послуги «Укрпошти» з пересилання документації.

За словами Василя Марчука, співробітники «Укрпошти» пройшли спеціальне навчання для надання послуг держреєстрації. Надалі Держреєстр планує розширити перелік послуг, які надають поштові відділення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x