Cемеро травмованих та одна загибла – сумний підсумок вихідних на черкаських дорогах

Cемеро травмованих та одна загибла – сумний підсумок вихідних на черкаських дорогах

Протягом останніх трьох діб Державтоінспекцією області на території області зареєстровано 6 ДТП, у яких 7 осіб було травмовано та 1 особа загинула. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі відомства.

У суботу, 7 грудня, близько 20.40, на 39 км автодороги Орадівка-Мошни, 48-річний житель Монастирищенського району на своєму «Кіа Соренто» перевищив швидкість і не впорався з керуванням: виїхав на праве узбіччя та перекинувся. На жаль, від отриманих травм він помер на місці пригоди.

Травмами закінчились інші ДТП.
У п’ятницю, 6 грудня, близько 10-ої ранку, на автодорозі Золотоноша – Умань в с. Вільхівець Звенігородського району, 50-річна жителька м. Умані за кермом автомобіля «Мерседес-Бенц Віто» на заокругленні дороги не впоралась з керуванням та з\’їхала у кювет. Внаслідок пригоди її пасажири, чоловіки 63 та 50 років, отримали серйозні травми ніг та хребта.

Серед білого дня в суботу в Черкасах по вул. Г.Сталінграда, біля буд. № 18, 52-річний водій автомобіля «Mazda CX-5» скоїв наїзд на 9-річну дівчинку, яка раптово вибігла на проїзну частину. Дитина отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом основи черепа і була госпіталізована до 3-ї міської лікарні.

Увечері цього ж дня біля повороту на с. Свидівок Черкаського району 37-річний водій автомобіля «ВАЗ-21013» не впорався з керуванням. Його авто, занесло на смугу зустрічного руху, де він зіткнувся з автомобілем «Міцубісі» під керуванням 54-річного жителя с. Будище, який рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок водій «Міцубісі» отримав забій лівого колінного суглобу, а пасажирка «ВАЗу», 39-річна жителька с. Мошни, отримала перелом трьох ребер з правої сторони.

Недільного вечора в м. Городище водій «Москвича-412», 60-річний місцевий житель, наїхав на 71-річну городищанку, яка перебувала на проїзній частині.
Старенька відбулася забійною раною на лобі.

Цього ж вечора близько 20.00 на автодорозі Київ-Знам’янка біля м. Сміла 65-річний кам’янчанин, на обгоні виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем «МАЗ-6501» з причепом під керуванням 30-річного житомирянина. Він же й постраждав: отримав закриту черепно-мозкову травму, перелом кісток тазу, перелом ребер.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x