Червонохрестівців Уманщини стало на 200 більше

Червонохрестівців Уманщини стало на 200 більше

Саме стільки студентів-першокурсників Інституту філології та суспільствознавства, який входить до складу Уманського державного педагогічного університету ім. П.Г. Тичини, увійшли до лав благодійної організації. Про це «Нова Доба» дізналася в Товаристві Червоного Хреста України в Черкаській області.

Днями Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста провела вже традиційну щорічну зустріч з першокурсниками

Студенти прослухали та переглянули презентацію діяльності міськрайонної організації Товариства та його первинних осередків. Голова Уманського Червоного Хреста Валентина Чорна познайомила молодь із структурою Товариства, його цільовими програмами.

В своєму виступі очільниця тепло подякувала ректору університету Н.С. Побірченко, голові профкому О.С.Осадчому, директору інституту філології та суспільствознавства В.О.Коваль, його заступнику І.Г. Терешко, заступнику декана з виховної роботи факультету української філології Н.С. Мамчур.

Крім того, за багаторічну спільну працю, спрямовану на виховання в студентської молоді поваги до власного здоров’я, захисту життя та гідності людей, голова міськрайонної організації відзначила викладача інституту, відому письменницю Марину Павленко.

Студенти-першокурсники також долучилися до скарбнички доброчинних справ Товариства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x