Гостини у бабусі можуть закінчитися 12 роками війни

Гостини у бабусі можуть закінчитися 12 роками війни

Днями у Млієві двоє молодиків, що гостювали у дідуся і бабусі, побили та пограбували сусідів. В прес-службі міліції «Новій Добі» розповіли, що з скоєне чоловіки можуть потрапити за грати на 12 років.

В чергову частину Городищенського райвідділу міліції звернувся 19-річний житель села Мліїв. Хлопець розповів правоохоронцям що вдень до його будинку прийшли двоє невідомих, які побили його з братом. Чоловіки намагалися з’ясувати причини зухвалого нападу, проте це їм не вдалося. Нападники, надававши стусанів, швидко вийшли з будинку і попрямували до будинку де гостювали. Через кілька хвилин захмелілі чоловіки знову повернулися. Проте цього разу вони не тільки побили господарів, а й забрали у них 400 гривень, електрочайник, та 2 мобільних телефони.

Правоохоронцям швидко вдалося вийти на слід нападників. На будинок, в який зловмисники попрямували після нападу, їм вказали постраждалі. З’ясувалося, що злочин скоїли молоді люди 19-ти та 21-ти років.

В розмові зі слідчим молодики розповіли, що приїхали в село погостювати у бабусі одного з них. Свій приїзд вирішили відзначити, не обійшлося без горілки. Оковита подіяла швидко й через кілька хвилин товариші вирішили розібратися із двома сусідами, які, буцімто, погрожували фізичною розправою бабусі і дідусю одного з них. В сусідському будинку вони зчинили бійку, після чого повернулися назад та продовжили застілля. Проте цього хлопцям вдалося зама і через кілька хвилин вони повернулися назад, знову вчинили бійку та прихопили з собою гроші, які лежали на столі, електроприлади та повернулися назад до бабусиного будинку.

Під час здійснення санкціонованого судом обшуку працівники міліції виявили в будинку, де гостювали хлопці, всі речові докази. Затримані розкаюються, кажуть, що всьому виною алкоголь. Дана подія була занесена до журналу єдиного реєстру досудових розслідувань Городищенського райвідділу міліції, відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). За вчинене кримінальне правопорушення хлопцям загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x