Два тижні без тепла жила черкаська п’ятиповерхівка

Два тижні без тепла жила черкаська п’ятиповерхівка

Майже два тижні його мешканці рятуються від морозів теплими ковдрами та грілками.

Про це повідомляють «Подробности».

А от комунальники на скарги людей просто не звертають уваги. У відчаї люди були змушені звернутись по допомогу до журналістів.
До сну – одягнутою та під теплою ковдрою. Так живе пенсіонерка Тамара Мінаєва. В її будинку два тижні тому зникло опалення. Але жінка і досі не знає чому – комунальники відмовчуються.
Тамара Мінаєва, мешканка будинку:
– Это ж не дело, что мы спим в халатах, в теплых платках. Я за тепло плачу, за эту квартиру – 300 гривен, за двухкомнатную – 300 гривен, мы начинаем платить с октября месяца, а температура у меня – 15 градусов.

Серед зими без тепла залишились майже 90 квартир цього будинку. Автономне опалення тут є лише в одиниць, у решти батареї ледь теплі. Іван Іванович знається на роботі котелень, тож пояснює: комунальники просто вирішили зекономити.

Іван Велігоша, мешканець будинку:
– Подача тепла обмежена комунальниками, є отвір із тепломережі зовнішньої – видно, комунальники заварили частину цього отвору, і зараз тепла поступає менше.

У службі утримання будинків визнають – скарги від мешканців отримували. Але до теплопостачання комунальники не мають жодного стосунку. Котельними та батареями опікується Черкаська ТЕЦ.

Сергій Грішин, головний інженер придніпровської служби утримання будинків:
– Надавачем послуг є черкаська ТЕЦ – значить, неякісний теплоносій, усі питання, що виникають по подачі теплоносія – тільки до ТЕЦ.

На зустріч із нами керівництво ТЕЦ часу не знайшло. Телефоном повідомили – проблему вже вирішують.
Представник Черкаської ТЕЦ: «Є проблема, причини не з’ясовано, але люди займаються».

Після нашого візиту проблема, яку тепловики не могли вирішити два тижні, швидко розв’язалась. Буквально за кілька годин батареї в оселях людей потеплішали.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x