Черкаси святкують Миколая

Черкаси святкують Миколая

19 грудня о 12.00 відбудеться святкова програма до Дня Миколая для підопічних, які проходять адаптацію у відділенні соціально-побутової адаптації територіального центру соціальної допомоги Соснівського району, а о 14.00 – розважальний захід на тему: «Святий щедрий Миколай» для підопічних відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів територіального центру соціальної допомоги Соснівського району.

«Святий Миколай – до кожної дитини» – благодійну акцію під такою назвою у Черкасах запровадив три роки тому депутат Черкаської міської ради Роман Діскант. Цього року він продовжує добру традицію. 19 грудня на дітлахів очікує свято у піцеріях «Престо», «Бамболіна», «Фелічіта». Вперше долучиться до акції ресторан «Рушничок». Частування за спеціально розробленим дитячим меню, святкова програма з цікавими конкурсами, подарунками, передноворічними сюрпризами, Дідом Морозом та Снігуронькою чекають цьогоріч на діток.

Отож, щиро вітаємо усіх жителів м. Черкаси і, передусім, його найкращих представників – дітей, з Днем Святого Миколая!

Бажаємо, щоб ніхто з нас не залишався один на один у біді і щоб завжди поруч були люди, які можуть допомогти, так само, як це робить Миколай Чудотворець у відношенні до малих та беззахисних сиріт.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x