Медики Черкащини привітали дітей Будинку дитини

Медики Черкащини привітали дітей Будинку дитини

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Департаменту охорони здоров’я Черкаської ОДА.
– Будинок дитини є одним із найкращих прикладів функціонування такого типу закладів, – наголосив Володимир Брожик. – Так, Будинок повністю оснащений всією необхідною матеріально-технічною базою, тут є все незамінне для того, щоб колектив закладу віддавав добро і ласку всім дітям, які потребують відповідну допомогу.
Звісно ж, діти отримали подарунки з нагоди свята, натомість, як годиться, влаштували гостям концерт.
Довідково. Комунальний заклад «Черкаський обласний спеціалізований Будинок дитини» Черкаської обласної ради був побудований у 1980 році. Основною метою діяльності його є забезпечення належних умов для проживання, навчання, виховання, медичної та соціальної реабілітації вихованцям з вадами фізичного та розумового розвитку, а також з органічним ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки віком від народження до чотирьох років і підготовки їх до життя в суспільстві.
Будинок дитини має 10 груп, зокрема: 2 – для дітей від 1міс. до 1 року, 7 – для дітей від 1 року до 4-х років, 1 – для дітей-інвалідів з важкою патологією центральної нервової системи; приймально-карантинну групу на 8 ліжок, 1 ізолятор на 6 ліжок, лікувально-реабілітаційні кабінети – фізіотерапевтичний, маніпуляційний, кабінет щеплень, масажу, ЛФК, 3 – логопедичні, кабінет Монтессорі, сенсорну кімнату, художню студію.В групах створені гарні умови для життя дітей, витримується світловий, повітряний, санітарно-гігієнічний режим.
Наразі в закладі проживає 82 діток.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x