Губернатор подарував Черкаському ЦДЮТ комп’ютерний клас

Губернатор подарував Черкаському ЦДЮТ комп’ютерний клас

16 сучасних комп’ютерів від голови облдержадміністрації отримав Черкаський центр дитячої та юнацької творчості. Тепер його вихованці матимуть ще один комп’ютерний клас. Про це «Нова Доба» дізналася від власного кореспондента.

– Нещодавно голова облдержадміністрації завітав до нашого закладу з візитом і ми звернулися до нього з проханням допомогти придбати комп’ютерну техніку. – говорить заступник директора з навчально-виховної роботи Черкаського ЦДЮТ Людмила Давиденко. – В нас був лише один комп’ютерний клас, техніка в якому вже давно не оновлювалася. В ньому лише 12 комп’ютерів. Ми могли навчати за цими машинами не більше 100 дітей. Бажаючих займатися у кілька разів більше. За допомогою нового класу ми зможемо навчати ще 150 осіб. Сьогоднішній подарунок губернатора дуже нам допоможе у процесі виховання і навчання підростаючого покоління.

Губернатор подарував Черкаському ЦДЮТ комп’ютерний клас

Голова облдержадміністрації особисто привітав вихованців ЦДЮТ з Днем Святого Миколая і вручив директору закладу сертифікат на новий комп’ютерний клас.
– Дуже приємно, коли бачиш талановитих дітей, коли бачиш, як викладачі, вихователі ставляться до цих дітей і чому їх навчають, – відзначив Сергій Тулуб. – Наше завдання як влади – створити належні умови для того, щоб кількість дітей обдарованих і талановитих зростала.

Довідково: Позашкільний навчальний заклад Центр дитячої та юнацької творчості є одним з найбільших і найстаріших закладів України. На сьогоднішній день у Центрі творчості навчається майже 3 500 дітей віком від 5 до 21 року. Тут діють 224 навчальні групи за 61 напрямком діяльності. В установі працює майже 100 педагогів, з яких 8 мають почесне звання відмінник освіти України.

Губернатор подарував Черкаському ЦДЮТ комп’ютерний клас

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x