На День Святого Миколая черкащани отримали дарунки від Партії Регіонів

На День Святого Миколая черкащани отримали дарунки від Партії Регіонів

Так, на шкільному ранку із нагоди Дня Святого Миколая голова фракції Партії Регіонів у Черкаській міській раді Ігор Мельников порадував дітлахів і педагогів черкаської школи №5, подарувавши великий плазмовий телевізор. Ігор Мельников зазначив, що депутатський корпус міської ради докладе всіх необхідних зусиль, аби наступного року дітлахи школи №5 могли займатися у новому спортивному залі, обладнаному сучасним спортивним інвентарем.

– Раніше знання були доступні лише дуже багатим людям. А сьогодні багаті ви – багаті духовно, – констатував Ігор Мельников. – І ваше головне завдання сьогодні – радувати батьків гарними оцінками, заслуговуючи на їх повагу.
Потому, у дитячій бібліотеці імені Крупської, депутати від фракції ПР Ігор Мельников та Володимир Гудзенко привітали з Днем Святого Миколая мешканців округу, для яких, спільно із КСН «Припортовий» було організовано святковий концерт.
– Від цього дня і малі, і дорослі чекають дива. Проте, ми, дорослі, уже знаємо, що для того, аби чудо стало можливим, потрібні зусилля, – зазначив Ігор Мельников. – І сьогодні ми обіцяємо вам і надалі докладати зусиль, аби див а у вашому житті було якомога більше.

Найголовнішим же подарунком стало відкриття для дітей та молоді району Сєдова багатофункціонального спортивного майданчика, яких у Черкасах планують відкрити усього 5. На майданчику можуть займатися водночас десятки дітей, тут можна як грати у спортивні ігри, так і проводити заняття фізкультурою. На спортивному майданчику встановлено шведської стінки, бруси та інше обладнання для занять спортом а також спортивних ігор. Такий міні-стадіон дає можливість займатися фізкультурою і спортом сотням мешканців густонаселених районів Черкас.

Відкриваючи майданчик, Ігор Мельников зазначив, що дітлахи міста повинні зростати здоровими і стати сильним майбутнім нашої нації. А потім – подарував усім дітлахам, що прийшли на відкриття майданчика, солодкі «миколайчики».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x