У Христинівці піймали конокрада

У Христинівці піймали конокрада

В Черкаській області у приватного підприємця викрали двох коней і воза. Зловмисником виявився житель Христинівки. В прес-службі міліції «Новій Добі» повідомили, що за скоєне чоловікові загрожує до шести років ув’язнення.

Правоохоронцям швидко вдалося вийти на слід злочинця. З’ясувалося, що коней і воза викрав раніше судимий 20-річний місцевий житель. Опинившись у райвідділі міліції той у всьому зізнався. Чоловік розповів, що напередодні в компанії друзів розпивав спиртні напої. В розмові запропонував викрасти коней з возом та поїхати до лісу, нарізати дров після чого їх продати. Товариші відмовились йому допомагати. Чоловік вирішив зробити все сам. Підійшов до приміщення де стояли коні, сокирою збив навісний замок та викрав воза і коней. Але сп’янілий крадій так і не зміг довести свій задум до кінця. Коней з возом залишив в лісосмузі, а сам повернувся додому, де його і знайшли правоохоронці.

Наразі за фактом крадіжки проводиться слідство. Відносно чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкції даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x