У Черкасах взимку ями латають холодним асфальтом

У Черкасах взимку ями латають холодним асфальтом

765 тонн холодної асфальтобетонної суміші зі спеціальними домішками, якою можна ремонтувати дороги взимку, заготовили у Службі автомобільних доріг у Черкаській області. Так, станом на 11 січня аварійний ямковий ремонт вже виконали на площі більше 1590 м кв покриття. Найближчим часом серед завдань дорожників – посилити темпи виконання цих робіт та забезпечити інтенсивну ліквідацію тріщин, На цьому нагоьлосив Голова Державного агентства автомобільних доріг України Євген Прусенко. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Служби автомобільних доріг в Черкаській області.

Євген Прусенко зазначив, що особливу увагу необхідно приділити проблемним ділянкам: підйомам та спускам на гірських дорогах і місцям концентрації ДТП та доручив керівникам служб провести перевірку техніки та запаси протиожеледних матеріалів і пального.

– Позитивна температура та відсутність опадів дають нам змогу не лише продовжувати виконання ремонтних робіт, а й попередити появу нової ямковості, заздалегідь ліквідуючи тріщини на дорожньому покритті, – наголосив він.

Оцінюючи роботу в перші дні зими, він відзначив належний рівень підготовки дорожніх підприємств, особливо в західних регіонах країни.
У Черкаській області вже ліквідували більше 1,5 тис. м кв ямковості, використавши на ці потреби понад 200 тонн холодної асфальтобетонної суміші. Залишок ямковості становить 1300 м кв. Проте, сира погода та перепади температур сприятимуть утворенню нової ямковості.

Для зимового утримання доріг було заготовлено 615 тонн холодної асфальтобетонної суміші, ще на 150 тонн запаси поповнили днями, – розповідає начальник Служби автомобільних доріг у Черкаській області Сергій Болтов. – В роботах задіяні більше 20 бригад.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x