Поплавський офіційно став депутатом

Поплавський офіційно став депутатом

На сьогоднішньому засіданні Центральної виборчої комісії було зареєстровано трьох народних депутатів України обраних на повторних виборах народних депутатів України 15 грудня 2013 року, серед них і висуванець від Черкас Михайло Поплавський. Про це «Нова Доба» дізналася у Відділі взаємодії із засобами масової інформації Секретаріату ЦВК.

Окрім Михайла Поплавського, народними депутатами України , обраними в одномандатних виборчих округах зареєстрували Руслана Бадаєва та Миколу Круглова.

При цьому заступник голови ЦВК Жанна Усенко- Чорна не підтримала рішення щодо Бадаєву і Поплавському , бо вважає , що вибори у виборчих округах , за якими пройшли ці нардепи , пройшли з порушеннями і був підкуп виборців, пише РБК- Україна.

Нагадаємо, самовисуванець Руслан Бадаєв переміг окрузі № 94 (Обухівський і Васильківський райони , Київська область) з 58,25 % голосів виборців , самовисуванець Микола Круглов – в окрузі № 132 (Первомайськ , Миколаївська область) з 47,85 % голосів, самовисуванець Михайло Поплавський – в окрузі № 194 (Черкаська область) з 53,54 % голосів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x