«Мавпи» змагатимуться з «Донецьком»

«Мавпи» змагатимуться з «Донецьком»

1/4 фіналу Кубка України з баскетболу буде розіграна сьогодні ввечорі на майданчику черкаського палацу спорту «Будівельник». Он-лайн трансляцію матчу можна буде подивитися на офіційному сайті «Черкаських Мавп», на якому «Нова Доба» і отримала цю інформацію.

Варто відзначити, що переможець очної дуелі з двох матчів відразу виходить у Фінал чотирьох Кубка України, який відбудеться у середині лютого. Таким чином, цей поєдинок має неймовірно важливе значення.

Цього сезону черкасці уже зустрічалися із «Донецьком». У рамках Суперліги «Мавпи» поступилися тиграм із рахунком 82:94. До цього ж черкащани мали хорошу серію у протистоянні з «Донецьком». У минулому сезоні «Мавпи» обігнали свого завтрашнього суперника всі три рази! Цьогоріч «Донецьк» виглядає значно переконливіше, впевнено крокує на другому місці турнірної таблиці у Суперлізі і посідає п’яту сходинку турнірної таблиці ліги ВТБ.

Напередодні цього матчу помаранчево-чорні мають певні проблеми зі складом. На вечірньому тренуванні участь не взяли відразу три гравці команди. Як і раніше, через травму спини у лазареті команди Станіслав Сокур, також під питанням участь у грі Ігоря Чумакова та Олексія Чигринова.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x