Наші депутати розповіли про свій перший день в Раді

Наші депутати розповіли про свій перший день в Раді

Нещодавно обрані Черкащиною народні депутати Михайло Поплавський та Леонід Даценко поділилися враженнями від першого робочого дня, проведеного у Верховній Раді України. За словами Поплавського «такої жесті він не бачив і в шоу-бізнесі», а опозиціонер Даценко заявив, що готовий «бити пики регіоналам».

Поплавський заявив, що не очікував потрапити в таку атмосферу неприязні під час прийняття присяги в парламені:
– Я хочу сказати, якщо взяти шоу і Верховну Раду, то тут жесть. Це моє враження – жесть, повна жесть. Я так відчуваю. Психологічно це важко пережити, – сказав Михайло Михайлович розмовляючи з журналістами після принесення присяги. Новообраний депутат не зміг відповісти на запитання, чи буде він голосувати за законопроекти про Бюджет на 2014 рік, оскільки ще не відійшов від психологічного тиску.

За словами ж Даценка, для нього у Верховній Раді особливих несподіванок не було.
– Мені вже показали моє робоче місце. Буду працювати поряд із Андрієм Парубієм та Лесею Оробець, – говорить Леонід Михайлович. – Я вже написав офіційну заяву у фракцію “Батьківщини”. Визначився і з комітетом – хочу представляти опозицію і Черкащину у Комітеті аграрної політики та земельних відносин. Так мене орієнтували мої виборці, бо більшість проблем, з якими вони до мене звертаються, економічні і пов’язані із земельною сферою. Воно і зрозуміло, адже мій округ, та й в цілому Черкащина, – аграрний край. Я також не забув про свою обіцянку “набити пику Олійнику”. Це справді треба зробити, і не лише Олійнику, а всій антиукраїнській зграї Партії регіонів.

За інформацією сайтів Дзвін та КорреспонденТ.net

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x