«Мавпи» не впоралися з «Тиграми»

«Мавпи» не впоралися з «Тиграми»

«Черкаські Мавпи» поступилися БК «Донецьк» під час учорашнього матчу за чвертьфіналу Кубку України з рахунком 94:100 (15:30, 27:23, 24:24, 28:23). Єдина надію тепер на матч-реванш у Донецьку, що відбудеться 25 січня. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

У цьому матчі «Черкаські Мавпи» не могли розраховувати відразу на двох гравців передньої лінії. Через ушкодження поза грою опинилися Ігор Чумаков та Станіслав Сокур. Саме через трисекундну зону донеччани здобули свої перші очки. Розмін слем-данками на старті матчу від Кіллінгсворта та Уошбарна дали зрозуміти, що гра буде видовищною та результативною. У такому ж стилі Кіллінгсворт ще двічі вдарив і допоміг у середині третього періоду «Донецьку» піти у відрив – 19:9. Сам же Марко у цій грі оформить дабл-дабл (26 очок та 10 підбирань). Свій потужний старт гості підтримали і наприкінці періоду. Мітчелл та МакКолі за 2 секунди стартового періоду здобули 7 очок і довели результативну десятихвилинку до рахунку 30:15 – на користь «Донецька»! Варто відзначити, що у цій десятихвилинці Максим Міхельсон дав можливість зіграти відразу чотирьом молодим виконавцям.

Саме молодому Святославу Михайлюку у другому періоді вдалося покращити господарям (до цього жахливий) відсоток реалізації дальніх. Його два триочкових поспіль скоротили відставання «Мавп». Нарешті знайшов свою гру у трисекундній зоні Уошбарн. Джейсон ще в першій надрезультативній половині здобув 15 очок і допоміг команді виграти десятихвилинку. Правда, у значно кращому настрої майданчик після першої половини полишали гравці «Донецька», які на цей момент вигравали – 53:42.

Після великої перерви черкасці почали грати агресивніше в захисті. Таким чином, на початку десятихвилинки легких очок гості не здобували. Цупкий індивідуальний захист зумів скоротити майже до мінімуму різницю в рахунку. А в нападі продуктивно виглядав дует Сміт-Уошбарн. Після «двієчки» від американців різниця скоротилася до чотирьох очок – 59:63. Однак у важливий момент для «Донецька» Мітчелл влучив з периметру і повернув гостям впевненість у власних силах. На заключну десятихвилинку команди виходили за двозначної різниці в рахунку – 77:66 – для гостей.

Головним завданням у цьому періоді, швидше за все, було максимально скоротити відставання в рахунку напередодні матчу-відповіді. Черкасці, хоч і не перемогли, але дещо покращити свої шанси на боротьбу за Фінал чотирьох Кубка зуміли. У четвертому періоді повів за собою Мур, який реалізував кілька важливих проходів, до того ж у цій грі Рональд віддав 15 результативних передач! Та коли «Мавпи» знову суттєво скоротили свою різницю, «Донецьк» встояв. Допоміг гостям у цьому надважкий дальній Кінга. «Мавпи» теж відповіли дальньою артилерією, при чому з периметру забив навіть Уошбарн, який цього вечора був дуже продуктивним (33 очки та 10 підбирань)! Та результативність бігмена «Мавп» лише скоротила відставання. 94:100 – перемога «Донецька» у результативному та емоційному першому матчі чвертьфіналу.

ЧМ: Мур 6 оч, 6 під, 15 під; Михайлюк 9 оч; Кальніченко 11 оч; Бойкін 15 оч, 5 під; Уошбарн 33 оч, 10 під; Сміт 16 оч 9 рп; Тімерманіс 4 оч.

Д: Липовий 11 оч, 6 рп; Яковлєв 10 оч, 7 під; МакКолі 17 оч, 7 під; Кіллінгсворт 26 оч, 10 під; Кінг 15 оч 11 рп; Мітчелл 11 оч, 6 рп; Глєбов 6 оч, Корниенко 4 оч.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x