Концертна программа симфонічного оркестру Черкаської обласної філармонії

Концертна программа симфонічного оркестру Черкаської обласної філармонії

До 60-річчя утворення Черкаської області концертна программа симфонічного оркестру Черкаської обласної філармонії.

Головний диригент О. Дяченко.
У програмі твори:
Л. В. Бетховен Симфонія № 2 Ре мажор.
А. Перилю – Балада;
В. Монті – Чардаш;
Ф. Допплєр – Венгерська Фантазія;
В. Зубицький – КармеІукундум;
Ф. Розе – Готанго;
Ф. Розе – І птах перелетів гору.

Станіслав Зубицький – лауреат багатьох міжнародних конкурсів. Син відомого сучасного українського композитора Володимира Зубицького, з раннього дитинства був привчений до музики та вів активну концертну діяльність по країнам Європи, а саме Італія, Португалія, Германія, Польща та багато інших.

З метою поліпшування виконавської майстерності він відвідав чималу кількість майстер-класів кращих флейтистів світу, 2 роки навчався в аспірантурі консерваторії м. Ровіго (Італія). Хоча професійне становлення Зубицького пов\’язане з Італією, однак він вважає себе послідовником французької флейтової школи, головні засади якої він перейняв, удосконалюючись у класі відомого флейтиста Галуа. За запрошенням диригента Метрополітен-опера Ральсонанаш гість деякий час навчався у Йельському університеті.
Серед творчих здобутків С. Зубицького – перемоги у десяти міжнародних конкурсах виконавської майстерності, які проводились в Італії та зайняв місце першої флейти у різних італійських оркестрах. Підвищував навички майстерності у світових Майстрів виконавського мистецтва.
Відбувалися успішні гастролі в Україні та за рубежем у складі сімейного ансамблю Зубицьких (разом із батьком – композитором і баяністом, мамою – піаністкою та братом – віолончелістом).

Вартість квитків: 20-40 грн.

Черкаська обласна філармонія, м. Черкаси, вул. Хрещатик, 196.
Замовлення квитків: тел.: (0472) 45-01-61

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x