Ігор Мельников про сесію міськради: «Сесія міської ради – не майданчик для політичного екстремізму»

Ігор Мельников про сесію міськради: «Сесія міської ради – не майданчик  для політичного екстремізму»

Голова фракції Партії Регіонів у Черкаській міській раді Ігор Мельников – стосовно сьогоднішньої сесії Черкаської міської ради:
– Ми планували прийти на сесію – щоб обговорити ряд питань, важливих для нормалізації ситуації і зняття напруги у місті.

Але, у світлі ініціатив спонукання до виходу депутатів від ПР із фракції Партії Регіонів, ми не збираємось потакати колегам, яким захотілося привернути до себе увагу саме за рахунок політичних «розборок».
Ми готові до діалогу. Проте не хочемо монологу і тим більше – в ультимативній формі. Ми за конструктив – за те, щоб обговорити проблеми міста, прийняти рішення стосовно ситуації, яка сьогодні склалась у місті. Ми не збираємось працювати з тими людьми, які не готові йти на конструктив, а закликають до радикального повалення влади.
Сесія міської ради – не майданчик для політичного екстремізму. Люди обирали нас не для того, щоб дивитись на політичні чвари. Вони хочуть від нас реальних дій. І саме із цим ми збирались іти на сесію.

Ми збиралися йти на сесію із пропозицією щодо створення загонів охорони громадського порядку – у складі правоохоронців, громадських активістів, тих же депутатів. Хто як не ми, повинні сьогодні першими долучатись до заходів, які допоможуть повернути спокій і безпеку громаді міста?
Ми хотіли звернутися до мешканців міста – до батьків, вчителів, вихователів – бути пильними стосовно дітей, не пускати їх на політичні мітинги.

Ми хотіли звернутися просто до черкащан – із проханням не реагувати на провокації, екстремістські підбурювання, заклики до погромів та розпалювання ворожнечі. Наше місто зводили покоління наших батьків та дідів – і ми не маємо жодного морального права його руйнувати. Ми не маємо права допустити того, щоб сьогодні страждали рідні і близькі нам люди, а на наших вулицях нашого міста запанували страх і ворожнеча.

Тому ми просто сьогодні ж звертаємось до в.о. міського голови із нашою пропозицією стосовно організації загонів самооборони. Це і буде той конструктив, із яким ми готові працювати задля міста і його громади.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x