Нардеп від Черкащини обурена поведінкою сотників Майдану

Нардеп від Черкащини обурена поведінкою сотників Майдану

Ірина Геращенко, народний депутат України від одного з черкаських округів, обурена незрозумілими діями людей в камуфляжі, які називають себе «сотниками Майдану».

Про це пані Геращенко написала на своїй сторінці у Фейсбук.

«Люди в камуфляжі перекрили четвертий під’їзд ВР: «Всі депутати йдуть через перший», – кидають мені. «З якого дива? То Беркут безчинствував, вирішував, кого де пускати, кого – ні, тепер ви», – я твердо стою на своєму, що буду заходити на своє робоче місце там, де вважаю за потрібне. Мені щось там доводять, що так, мовляв, вирішили сотники на якомусь нічному зібранні. В мене ком у горлі. Що завтра ще вночі вирішать «сотники майдану»? І взагалі, хто з цих сотників був у сотнях ще 2 тижні тому? Бо найгірше, як можна спаскудити Майдан – це змінити одні безчинства на інші. Я не збираюся про це мовчати! Вважайте мене опозицією до ціх «сотників». Вважаю за необхідне публічно засудити Радою Майдану і всіма тими, хто має авторитет на Майдані, всіма, для кого Майдан – символ змін і повернення європейськості, всі факти мародерства, безчинств, нападів на будинки і машини. Ми повинні разом це зупинити, друзі. Інакше подібна деградація матиме катастрофічні руйнівні наслідки для суспільства, не менші, аніж окупація Криму. Це найкраща реабілітація режиму Януковича, адже його служки горлатимуть: ми вам говорили, що до влади прийшли мародери і безкультурщина, і асоціальні елементи. Також я звертаюся до справжніх сотників, що вистраждали перемогу над режимом – тепер перед вами і усіма НАМИ не менший виклик: гідно повернутися до мирного життя і зупинити всіх пристосуванців, мародерів.
P.S. Як з’ясувалося, ці люди безчинствують і по відношенню до преси. Що тільки підтверджує мою позицію – анархію потрібно припиняти терміново. Це не має нічого спільного з народовладдям і контролем над владою».

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x