Державна митна служба відновлює діяльність

Державна митна служба відновлює діяльність

Питання налагодження співпраці й обміну інформацією між митними органами та бізнесом, запровадження громадського контролю за діяльністю цими днями обговорили керівники Черкаської митниці Міндоходів з учасниками зовнішньоекономічної діяльності області, митними брокерами та зацікавленими суб’єктами господарювання під час робочої зустрічі. Про це «Новій Добі» повідомив власний кореспондент.

За словами начальника Черкаської митниці Міндоходів Юрія Гвоздія, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 1березня 2014 р. № 67, відбудеться відновлення діяльності Державної митної служби України. Основними стратегічними завданнями для працівників служби стануть забезпечення реалізації економічних реформ, боротьба з митними правопорушеннями, розвиток технологічного супроводження діяльності митниць, а також ефективна кадрова політика.

Також він повідомив про заплановане створення спільних з бізнесом робочих груп, відновлення громадських рад при митних органах, роботи «гарячих ліній» митних органів із залученням до їхньої роботи громадськості та партнерів: силових структур для негайної реакції на звернення, підписання з громадськими організаціями платників податків, суб’єктами ЗЕД меморандумів про співпрацю, максимальну активізацію контактів із засобами масової інформації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x