В Уманських студентів найміцніші стосунки (ВІДЕО)

В Уманських студентів найміцніші стосунки (ВІДЕО)

Днями у Черкасах відбувся VI фестиваль-конкурс «Студентська сім’я – 2013», який пройшов на сцені Черкаського міського Будинку культури імені Івана Кулика. 6 молодих пар з усієї області мали змогу якнайкраще презентувати свою пару, освідчитись одне одному у коханні та скласти «іспит» зі знання своєї половинки. Про це «Новій Добі» повідомив власний кореспондент.

Цього року у фестивалі взяло участь шість пар, чотири з яких представляли Уманський державний педагогічний університет ім. Павла Тичини. Ще дві – представники Східноєвропейського університету економіки та менеджменту та Черкаського державного технологічного університету.

Кілька завдань, серед яких відео-презентація родини, освідчення в коханні, домашнє завдання (продемонструвати сімейний талант) студенти готували заздалегідь. Під час виконання інших завдань фестивалю, молоді пари продемонстрували присутнім наскільки добре вони знають один одного та продемонстрували свої танцювальні вміння під різні музичні стилі.

Різноманітність конкурсної програми спонукала глядачів усміхатись та аплодувати учасникам, які розкривали свої акторські, хореографічні, вокальні здібності, уміння спілкуватися і бути безпосередніми та ерудованими водночас.

Перемогу виборола пара з Умані Килимистий Максима та Лимар Оксани. Пара Крикун Сергія та Хапіної Наталії посіла почесне ІІ місце. Бронзу отримали Шпак Богдан та Попова Інна зайняли ІІІ місце. «Найкреативнішою» визнано пару Слободянюк Юрія та Половки Олени.

– Приємно, що такі конкурси мають підтримку, адже вони наголошують на святості сім\’ї, дозволяють парам дізнаватися більше, цінувати й довіряти одне одному, дає можливість підсилити почуття пари. Я приємно вражений підготовкою учасників. Наскільки оригінальні, творчі та, найголовніше, щирі їхні виступи й презентації», – ділиться враженнями Віктор Велівченко, директор Молодіжного ресурсного центру.

Захід організовано за підтримки управління у справах сім’ї молоді та спорту облдержадміністрації спільно з Черкаським обласним молодіжним ресурсним центром та міським Будинком культури ім. І. Кулика для студентів вищих навчальних закладів м. Черкаси та області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x