Яценко пішов. Черкаські регіонали втратили керівника

Яценко пішов. Черкаські регіонали втратили керівника

Відповідну заяву народного депутата Антона Яценка, очільника обласної організації Партії регіонів розмістив офіційний сайт черкаських регіоналів.

«Заява народного депутата України Антона Яценка про вихід із Партії Регіонів та відкликання з посади тимчасово виконуючого обов’язки голови Черкаської обласної організації Партії Регіонів

17.06.2014 Заява народного депутата України Антона Яценка про вихід із Партії Регіонів та відкликання з посади тимчасово виконуючого обов’язки голови Черкаської обласної організації Партії РегіонівЯ, як народний депутат України, обраний по одномандатному виборчому окрузі №200 в Черкаській області, який був призначений тимчасово виконуючим обов’язки голови Черкаської обласної організації Партії Регіонів в кризовий період, написав заяву про вихід із Партії Регіонів.

Відповідно до поданої заяви я припинив членство в Партії Регіонів та склав повноваження тимчасово виконуючого обов’язки голови Черкаської обласної організації Партії Регіонів.

На даний час я є позапартійним».

– Функції тимчасового очільника черкаських регіоналів я виконував суто технічно, не по моїй заяві, а мене про це попросили, на кілька тижнів, поки не знайдуть людину на цю посаду, – сказав пан Яценко у коментарі «Новій Добі».

Зазначимо, що від дати проведення Політради партії, де його призначили т. в. о. голови черкаського осередку партії, минуло рівно 2 місяці.

Водночас пан Яценко сказав, що не знає, кого оберуть на це вакантне місце.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x