Спортивні новини Тальнівщини

Спортивні новини Тальнівщини

Уже стало традицією для прихильників спорту, що після різдвяних свят розпочинається чемпіонат району з шахів та відкритий чемпіонат міста з волейболу. Не став виключенням і нинішній рік.

Про це «Нова Доба» дізналася в Тальнівській РДА.

Чемпіонат району з шахів цього року проходить у приміщені Тальнівського будівельно-економічного коледжу. Початок гри о 17-30. Ігри проходять в понеділок, середу і п’ятницю.

Виборюють звання чемпіона району 22 учасники.

Після 12 турів найбільше перемог здобув Володимир Півненко. На пів очка від нього відстає Микола Слободяник. По 10 очок мають Андрій Лавріненко та Василь Циба. Від них на пів чка відстає Віктор Слиновенко.

Чемпіонат наразі триває.

Відкритий чемпіонат м. Тального з волейболу цього року ювілейний – уже в двадцяте він збирає любителів цього виду спорту. То ж 27 січня у спортивному залі Тальнівського НВК №1 зібралися спортсмени дев‘яти команд та вболівальники, щоб дати старт змагань, які полюбилися шанувальникам волейболу.

Змагання розпочинаються о 16 годині, у вівторок та п’ятницю. Під час відкриття чемпіонату всі присутні у залі схилили голови на знак пам‘яті тих, хто загинув, відстоюючи незалежність нашої країни в АТО та тих, хто зробив вагомий внесок у розвиток волейболу на Тальніщині, але уже пішов із життя – це Віктор Сошинський, Віталій Загородній, Віктор Карповіцький та Микола Бойко.

Нинішній чемпіонат уже з першого туру пообіцяв бути дуже цікавим. На сьогодні минулорічні призери та чемпіон міста мають у своєму активі поразки, то ж інтрига буде зберігатися до завершення всіх змагань.

Побажаємо усім любителям волейболу та шахів наснаги, сили, мудрості та перемог.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x