Відкритий Кубок Чигирина з баскетболу

Відкритий Кубок Чигирина з баскетболу

8 лютого був проведений відкритий Кубок Чигирина з баскетболу за участю ЗОШ №1, НВК №2, ДЮСШ, Чигиринського коледжу УНУС, та команд «Чигирин» і «Дніпро» с. Стецівка.

Про це «Нова Доба» дізналася в Чигиринській РДА.

Спортивні баталії за вихід до фінальної частини змагань проходили у двох групах за коловою системою. Після напружених поєдинків матч за бронзові медалі відбувся між командами ДЮСШ там ЗОШ №1. Більш підготовленими виявилися спортсмени ДЮСШ, які і вибороли ІІІ місце. У дуелі за золоті нагороди зустрілися переможці зон: команди «Дніпро» та місцевого коледжу. Видовищна гра викликала зацікавленість у глядачів.

Стрімкі атаки сільських спортсменів часто приносили очікувані результати, «закидаючи у кошик по два очки», на що студенти намагалися відповісти дальніми кидками в корзину і поцілити три очки. Найрезультативніше реалізував свою майстерність гравець студентської команди Гвозденко Максим, проте цього було замало. Перемогу святкувала команда «Дніпро», яка у складі Володимира Терновського, Миколи Єременка, Михайла Перемутова, Сергія Дубини, Вадима Плюща, Руслана Мусаєва, Сергія Сабадаша, Сергія Міщенка та Сергія Плюща виборола перше місце.
Відкритий Кубок Чигирина з баскетболу
Підводячи підсумки проведених змагань, завідуючий сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Микола Мотренко нагородив переможців золотими, срібними, бронзовими медалями та вручив Кубок.

21 лютого цього року переможець змагань – команда «Дніпро» візьме участь у баскетбольному турнірі у м. Кам’янка. Отже, побажаємо успішного виступу нашим спортсменам.

А 14 лютого до Чигирина завітають волейбольні команди з Кам’янки, Світловодська та Черкас на волейбольний турнір. Запрошуємо любителів волейболу наживо переглянути волейбольні баталії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x