Золотоніські баскетболісти відіграли останній тур чемпіонату

Золотоніські баскетболісти відіграли останній тур чемпіонату

У спортивному залі гімназії відбувся останній тур чемпіонату Золотоноші з баскетболу. В заключний ігровий день грались два матчі: у вирішальному для себе матчі зустрічалися «Алюр» та «Меджик», а закривали змагання «Легіон» і «Кіндер».

Про це «Нова Доба» дізналася на сайті Золотоноша.

Найцікавішою і видалася перша гра, де боротьба точилася з першої до останньої секунди. Особливо захоплива кінцівка: «+5» за хвилину до кінця зустрічі на користь «Меджика» і неймовірні два триочкові від Ігоря Поліщука, що дозволило «Алюру» перемогти з рахунком 75:74. Щоправда, цей «камбек» так і не дозволив їм посісти вище місце. Другими вийшли на майданчик «Кіндер» та вже цьогорічний чемпіон «Легіон». Попри відсутність мотивації, тут також спостерігалася доволі цікава боротьба, яку в тайм аутах розбавляли гості: до Золотоноші завітали гості – дівчата з колективу «Golden ladies», групи підтримки «Черкаських Мавп».

В ролі почесних гостей на закритті були присутні гравець «Мавп» Дмитро Скапінцев, а також директор клубу Володимир Гриценко. Вони й взяли участь в нагородженні переможців турніру. Сама ж гра закінчилась з рахунком 86:61 на користь лідерів. Цьогорічний чемпіон міста -«Легіон», друга позиція за «Меджиком», а третю сходинку посів -«Алюр». Кращим гравцем турніру було визнано – Андрія Шимулю з «Легіона».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x