В Кам’янці вшанували Олександра Антоновича Захаренка

В Кам’янці вшанували  Олександра Антоновича Захаренка

Нещодавно минуло 78 років з дня народження Олександра Антоновича Захаренка, заслуженого вчителя УРСР, народного вчителя СРСР, багаторічного директора відомої на весь колишній Радянський Союз Сахнівської школи, що в Корсунь-Шевченківському районі.

Учні і вчителі Кам`янської дев`ятирічки №3, де навчався відомий педагог, шанують свого земляка і пишаються ним. До дня народження Олександра Антоновича вони підготували літературно-музичну композицію «Окрилений любов`ю і добром», присвячену справжньому Вчителю.

Про це «Нова Доба» дізналася від власного кореспондента.

Діти розповіли про родину Захаренків, про дитячі захоплення й мрії Олександра; про його навчання й діяльність педагога; про громадську й наукову роботу. Адже О.А.Захаренко був депутатом Верховної Ради Радянського Союзу двох скликань, депутатом обласної Ради та головою Творчої спілки вчителів. Крім того, Олександр Антонович був членом-кореспондентом Академії педагогічних наук України.

Цю літературно-музичну композицію, в якій брав участь і камерний ансамбль Кам`янського заповідника, було показано учасникам районного семінару директорів шкіл, що відбувся в кінці січня цього року.

10 березня, на замовлення батьків і педагогів, діти й працівники Кам`янського заповідника знову провели композицію і порадували глядачів чудовим виконанням улюблених в сім`ї Захаренків українських пісень та прекрасною інструментальною музикою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x