Українська молодіжка готується у Черкасах до завтрашньої гри

Українська молодіжка готується у Черкасах до завтрашньої гри

Завтра о 19.00 збірна України U21 проведе матч з Ісландією. Напередодні гри, головний тренер команди, Сергій Ковалець зустрівся з місцевими журналістами, а команда провела відкрите тренування. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський Спорт».

За словами керманича українців, збірна готова до протистояння. У Черкасах футболісти грати полюбляють й очікують на цікавий і непростий матч.

Сергій Ковалець, головний тренер збірної України U21:

«Збірна Ісландії лідер групи, більшість гравців грають у чемпіонатах Данії, Шотландії, Норвегії, в основних складах. Це міцна й сильна команда. Хтось може казати, що в Ісландії тільки вулкани й риболовля. Ні, футбол там на пристойному, державному рівні. Головна команда вже кваліфікувалася на Євро-2016. Це все результат роботи держави протягом останніх 20-ти років».

Після спілкування з пресою на Центральному стадіоні відбулося відкрите тренування збірної. На матч з ісландцями у збірної є кадрові втрати, зокрема відсутній Гринь та Бурда. Втім, тренерський штаб знайде заміну цим виконавцям. Серед потенційних лідерів команди – гравець «Баєра», Владлен Юрченко та гравець «Шахтаря», Віктор Коваленко. Втім на провідних ролях і вихованець смілянського футболу, Іван Петряк. Появу цього футболіста варто очікувати у стартовому складі.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x