У Черкасах вибирали Міс Снігуроньку та Містера Діда Мороза

У Черкасах вибирали Міс Снігуроньку та Містера Діда Мороза

Серед юних черкасців цього тижня обирали найгарніших «Міс Снігуроньку» та «Містера Діда Мороза». На сцені Центру дитячої та юнацької творчості, де проходив показ унікальних образів вихованців школи моделей «Стиль», усі присутні мали змогу поринути у надзвичайний світ зимової казки. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Маленькі моделі віком від 3 до 15 років демонстрували дивовижні новорічні вбрання, які з кожним новим виходом дивували присутніх і зривали овації залу. До речі, окрім юних красунь на сцену також виходили і хлопці. Хоча їх, на відміну від представниць прекрасної статі, які займаються у школі моделей «Стиль», було значно менше.

Аби підтримати творчі таланти маленьких черкасців до Центру дитячої та юнацької творчості завітав міський голова Анатолій Бондаренко.

У Черкасах вибирали Міс Снігуроньку та Містера Діда Мороза

Під час свого виступу Анатолій Васильович побажав усім діткам та їх батькам, які прийшли вболівати за своїх моделей-початківців, успішного представлення образів, до створення яких долучались усі члени родини.
На переконання міського голови, обов’язково необхідно підтримувати прагнення дитини до розвитку та пізнання нових навичок та знань. Адже саме творчі захоплення малюка якнайкраще розкривають його потенціал, що у подальшому сприятиме більш гармонійному та всебічному зростанню дитини.

За словами Анатолія Бондаренка, відповідного принципу він дотримується і у власній родині зі своїми дітьми. Водночас, за можливості, прагне завжди допомагати у втіленні проектів, націлених на дитячий розвиток та реалізацію творчого потенціалу маленьких черкасців.
Ось і цього разу його сім’я долучилась до втілення дитячих мрій моделей-початківців, які прагнуть засяяти на великій сцені, організувавши поїздку до Києва.
Така можливість вже незабаром з’явиться для юних черкасців, які успішно представили творчі образи під час відбіркового етапу у Центрі дитячої та юнацької творчості.

Тож саме вони візьмуть участь у Міжнародному телевізійному фестивалі-конкурсі «Зіркафест. Сяйво різдвяних зірок», який відбудеться у Колонному залі Київської державної адміністрації наприкінці грудня.

Директор школи моделей «Стиль», що діє при ЦДЮТ, Марина Потапенко розповіла, що вже другий рік поспіль в Черкасах проходить такий конкурс для юних моделей-початківців, який, відповідно до віку учасників, поділений на п’ять номінацій.

Результати щодо кращих презентацій образів після колегіального рішення журі буде оголошенно вже за кілька днів. Тоді й стануть відомі імена моделей, які поїдуть до Києва, аби представляти Черкаси на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Зіркафест. Сяйво різдвяних зірок».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x