Хореографічні колективи УДПУ здобули низку нагород на фестивалі

Хореографічні колективи УДПУ здобули низку нагород на фестивалі

Хореографічні колективи факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини повернулися зі стародавнього міста Чернігів з низкою нагород III Всеукраїнського фестивалю хореографічного мистецтва «PLANETA DANCE FEST». Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті освіти і науки ЧОДА.

У номінації «Народний танок» свою майстерність продемонстрував народний аматорський ансамбль народного танцю «Яворина» (художній керівник – Сергій Куценко). За виконання молдавського народного танцю «Весняна хора» колектив став золотим призером і отримав диплом І ступеня. За виконання цієї хореографічної композиції колектив нагороджений спеціальними відзнаками «Кращий номер фестивалю» та «За високий рівень виконавської майстерності».

За виконання турецького народного танцю «Халай» колектив вдруге став золотим призером фестивалю і отримав відзнаки «Кращий номер фестивалю» та «За створення яскравого сценічного образу».
У номінації «Естрадна хореографія» із великим успіхом виступив народний аматорський ансамбль сучасного танцю «Візаві» (художній керівник – Людмила Андрощук). За виконання хореографічної композиції «Народження мрії» колектив став золотим призером і отримав диплом І ступеня. А також за виконання хореографічного твору колектив нагороджений спеціальними преміями «Кращий номер фестивалю» та «За оригінальність теми хореографічної постановки».

Хореографічні колективи УДПУ здобули низку нагород на фестивалі

За виконання композиції «Така як ти» ансамбль вдруге став золотим призером, а за виконання хореографічної композиції «Плащ тореадора» колектив отримав диплом І ступеня. Цей хореографічний твір нагороджений спеціальною відзнакою «Краща балетмейстерська робота».
У номінації «Дует» студент 4 курсу Олександр Піщаний та випускниця 2015 року Анна Медвідь відзначені дипломом ІІ ступеня за виконання хореографічної постановки «Це не любов» (постановка – Анни Медвідь).

Варто зазначити, що це ще не всі нагороди, які привезли учасники та керівники колективів. За плідну, самовіддану працю, естетичне та культурне виховання молоді, вагомий внесок у розвиток хореографії України та активну участь у ІІІ Всеукраїнському фестивалі хореографічного мистецтва «PLANETA DANCE FEST» керівники колективів – Людмила Андрощук та Сергій Куценко, нагороджені дипломами управління культури Чернігівської міської ради та Голови спілки хореографів м. Чернігова Н.М. Хольченкової.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x