Рятувальники Черкащини опікуються безпекою громадян під час виборчого процесу

Рятувальники Черкащини опікуються безпекою громадян під час виборчого процесу

20 березня в будинку культури міста Чигирин співробітники Чигиринського районного сектору Управління ДСНС України у Черкаській області спільно з представниками нацполіції, провели зустріч з керівниками та членами виборчих дільниць району. Про це інформує прес-служба ДСНС України в Черкаській області.

Під час зустрічі, співробітники ДСНС обговорили з присутніми питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки, громадського порядку під час виборчого процесу.

Під час виступу головний інспектор районного сектору ДСНС Олег Беліцький довів до присутніх останню статистику пожеж в районі з початку року, а також провів інструктаж щодо дотримання правил пожежної безпеки на виборчих дільницях.

Окрему увагу рятувальники приділили дотриманню в належному стані шляхів евакуації, наявності первинних засобів пожежогасіння на виборчих дільницях, а також наголосили на забороні використання несертифікованих електричних виробів та нагадали дії у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

По завершенню заходу всім присутнім фахівці Служби порятунку вручили інформативні пам’ятки щодо вимог правил пожежної безпеки та дій у разі виникнення загорання на виборчих дільницях.

Аналогічний захід цього дня відбувся у Корсунь-Шевченківському районі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x