Трьом липневим іменинникам можна подарувати радість

Черкаські волонтерки шукають спонсорів, щоб подарувати дітям із притулку «Теплий дім» частинку добра і побачити радість у їхній очах.

Ініціаторка соціального проекту «Подаруй дитині радість» Яна Лаврусенко та волнтерка Анна Дума збирають кошти для подарунків дітям-іменинникам, які перебувають у притулку.

У липні тут аж троє іменинників:
12 липня Павлик святкує 9 років. Усе життя хлопчина мріє про машинку-підйомний кран.
13 липня Дмитрику виповнюється 7 років. Він мріє про актуальні нині бей-блейди.
22 липня Юлі виповнюється 7 років. Дівчинка дуже хоче гарний шкільний рюкзак. А ще – всілякі дівчачі «скарби»: резиночки, заколки, дитячу косметику типу «Маленька фея».

Крім того, завжди актуальними є одяг, взуття, рюкзаки, парасольки тощо.

Здійснити дитячу мрію або й просто допомогти вихованцям речами може кожен із нас! Можна придбати і передати подарунок через волонтерок або привітати іменинника особисто (в такому разі Яна й Анна просять заздалегідь зв\’язатися з кимось із них та узгодити час, адже в діток є тиха година, школа, вони іноді хворіють).

Для зв’язку:
Яна Лаврусенко (Yana Lavrusenko): (097) 933 38 97
Анна Дума (Anna Duma): (097) 99 712 99
Адреса притулку: м. Черкаси, вул. Чайковського, 40

За словами волонтерок, суть такої допомоги навіть не в тому, щоби просто придбати якусь іграшку чи річ. Важливо дати дітям розуміння того, що буває в житті погане, але є і добре. Особливо це актуально для старших вихованців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x