Геннадій Бобов привітав подарунками дітей із дитячих будинків сімейного типу

Геннадій Бобов привітав подарунками дітей із дитячих будинків сімейного типу

Уже декілька років на Різдво діти з дитячих будинків сімейного типу чотирьох районів Черкащини отримують цінні подарунки від народного депутата Геннадія Бобова. Нинішній рік не став винятком. Геннадій Борисович потурбувався про те, щоб 52 вихованці з 6 сімей-закладів отримали корисні й цікаві подарунки: книги, ігри, солодощі, фрукти.

«Ми самі створюємо світ, у якому живемо. І чим більше несемо в нього позитивних емоцій і добрих справ, тим кращим він стає. Один мудрець колись сказав: «Даруй добро – і зло зникне саме по собі». У реальному житті все значно складніше, однак принцип допомоги ближньому має стати головним для кожного з нас. Адже в важкі часи взаємодопомога – це те, що дає змогу вижити і стати сильнішим суспільству й державі. – переконаний народний депутат. – Різдвяні свята – це дуже гарний час для того, щоб не тільки замислитися над цим, але й почати діяти. Уже котрий рік поспіль на Різдво я дарую подарунки дітлахам із дитячих будинків сімейного типу свого округу. Знаєте, що найприємніше? Те, що з кожним роком їх стає дедалі більше, тож більша кількість діток мають нагоду виховуватися в повноцінних сім’ях, отримують підтримку близьких людей, необхідну допомогу, відчувають нарешті сімейний затишок! Хочу подякувати всім родинам, які беруть до себе дітей, які потрапили у важкі життєві обставини! Хочу звернутися до всіх: давайте їм допомагати! Це справжні Герої нашого часу».

«2015 рік був особливим. Ми перейшли жити до нового, світлого і красивого будинку. Наша сім’я збільшилася на п’ятеро діток – це Юрій Нечай, Коля Середа, Віка Середа, Артем Бабенко та Даніїл Антонов, – розповідає голова великої та дружної родини з Мокрої Калигірки Павло Павлович Куценко. – На жаль, із кожним роком фінансовий ресурс зменшується. Дякуємо Богу, що є люди, які не забувають про такі родини й підтримують нас. Особливо дітям сподобалися книги, подаровані нашим депутатом, адже вони цікаві та повчальні. Наша родина вдячна Геннадію Борисовичу за увагу, яку він приділяє дітям».
«Ми живемо в нелегкий для країни час. Багато проблем постало перед людьми. Але їх усі важко порівнювати з проблемами дітей, які втратили сім’ї. Ми не перший рік виховуємо таких діток, намагаючись покращити їм життя, тож у 2015 році ще троє дітлахів, позбавлених батьківського піклування, отримали сім’ю – Марія, Яна та Анжела Кістанови, – говорить Валентина Дмитрівна Лазаренко з Катеринополя. – Від імені всієї нашої великої родини дякуємо народному депутату України Геннадію Бобову за чудові подарунки і святковий настрій».

Сергій Лісовський

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x