Золотоніські юні танцівники потрапили до 100 кращих танцювальних пар України

Золотоніські юні танцівники потрапили до 100 кращих танцювальних пар України

Кісіль Настя, учениця 7 класу велика шанувальниця хореографічного мистецтва. З 6-ти років вона займається танцями. Виснажливі, але такі улюблені тренування дають дівчинці змогу досягати того рівня майстерності, який вінчається безліччю перемог і нагород. А їхня кількість вражає. «Нова Доба» про це дізналася з сайту «Золотоноша».

– Це було моєю мрією від самого дитинства, – розповідає дівчинка, – адже моя старша сестра займалася цим видом мистецтва. І ось так сталося, що коли я тільки-но пішла в 1 клас, одного разу до нас у школу завітала юна дівчина років 20. Вона дала нам маленькі запрошення на заняття хореографічного гуртка. Цього ж дня моя мама записала мене туди, а вже через місяць перших тренувань, я поїхала на свій перший конкурс. І відразу перемога! Я виборола 2 та 1 місця в різних номінаціях змагань, за що була дуже вдячна студії Dance Maister та моєму тренеру Юлії Пилипенко.

Через два роки Настя вже стояла в парі і брала участь у змаганнях зі спортивно-бальних танців. А далі були конкурси: Кубок міста (Черкаси), Kiev Open (міжнародний), Золота Осінь (обласний) та безліч інших змагань. Звичайно ж, було важко. Іноді, за її словами, навіть хотілося просто піти, тому що було боляче не тільки фізично, а й морально. У таких випадках партнер, Олександр Сименюк, завжди дівчину веселив та заспокоював.
5 років тяжких тренувань кожного понеділка, середи, четверга та п’ятниці дали чудовий результат: зараз Анастасія Кісіль має не лише 94 золоті медалі та 12 кубків, а й посідає четверте (в групі «латина») та дванадцяте (в групі «стандарт») місця в рейтингу 100 кращих танцювальних пар України.
– Сподіваюсь, що моє життя буде пов’язане з танцювальним мистецтвом, – резюмує свої досягнення дівчина.
Відомий у місті клуб бального танцю «DanceMaister» восени відзначив п’яту річницю від свого заснування. Утворений клуб був у далекому вже 2010 році. Його автор – Леонід Майсер, член виконкому Спілки громадських організацій спортивного танцю України, суддя вищої категорію. До цього, ще у 90-х роках хореограф працював у місцевому відділі культури, а потім викладав Канівському коледжі культури і мистецтв.

Золотоніські юні танцівники потрапили до 100 кращих танцювальних пар України

Нині «DanceMaister», що працює на базі другої школи, очолює Юлія Пилипенко. Вона як і засновник проекту, не лише хореограф, а й суддя. Ще одним молодим, але вимогливим тренером стала Влада Шевченко. Обидві жінки – судді третьої та четвертої категорій.
На сьогодні, за словами викладачів, більше 80% учасників колективу стали переможцями хореографічних турнірів різних рівнів. Учасники ж та тренери клубу – люди справді особливі, адже займаються своєю улюбленою справою, віддаючи всю душу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x