Педагоги Черкас провели фестиваль талантів

Педагоги Черкас провели фестиваль талантів

12 лютого в стінах обласного Будинку вчителя відбувся ІІ міський етап фестивалю творчості серед молодих учителів «Талант плюс Талант». Його ініціаторами виступили обласний та міський комітети Профспілки працівників освіти і науки України. Мета заходу – виявлення талантів серед молодих учителів, сприяння розвитку та реалізації їхніх творчих ініціатив.

Учасниками фестивалю-конкурсу стали представники 14 навчальних закладів міста Черкаси. Вони представляли творчі дуети в складі молодого вчителя та його учня. Перед глядачами і членами журі виступили молоді таланти в різних номінаціях: танцювальна пара, дует гітаристів, дует художнього читання і звичайно ж – вокальні дуети. Пісні звучали українською, російською та англійською мовами. За жанрами – фольклорні, популярні і навіть рок-пісні.

Кращими журі визнали танцювальну пару ЗОШ І – ІІІ ступенів №30 у складі керівника гуртка Дехтяра Андрія Леонідовича і учениці 10 класу Захарченко Катерини та вокальний дует із спеціалізованої школи І – ІІІ ступенів №3 у складі вчителя Деркача Івана Івановича та учениці 4 класу Коломієць Єфросинії. Саме вони будуть представляти педагогічні таланти міста на ІІІ обласному етапі фестивалю. Своєрідний приз глядацьких симпатій отримав і дует в складі вчителя музики Борисової Анни Андріївни та учениці 2 класу Яхненко Софії, які представляли ЗОШ І – ІІІ ступенів №32. Це засвідчили бурхливі оплески, а й доброзичливі вигуки «Браво!»
Учасники фестивалю-конкурсу отримали грамоти та подяки міського комітету Профспілки, а також солодкі подарунки.

Микола Щербина

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x