«Черкаські Мавпи» програли «Миколаєву» у драматичному поєдинку

«Черкаські Мавпи» програли «Миколаєву» у драматичному поєдинку

«Черкаські Мавпи» стали учасниками чергового драматичного поєдинку. Цього разу черкащани видали справжній трилер у грі проти «Миколаєва». У рівному поєдинку гості були продуктивнішими в останніх атаках. Саме клатч матчу подарував корабелам перемогу – 72:70.Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби БК «Черкаські Мавпи».

З перших секунд матчу корабели помчали в атаку. Спочатку Цикалюк ударом згори відкрив рахунок, а вже незабаром Шостуха своїм двоочковим зробив +6 для гостей. «Мавпи» ж очікувано взяли тайм-аут і вже після нього на майданчик повернулася ніби інша команда, спочатку Кобець складним триочковим з відхиленням зрівняв рахунок, а відразу за ним єдиний легіонер «Черкаських Мавп» Ларрі Хол зібльшив перевагу господарів паркету до п’яти очок. Корабели ж не знітилися: до кінця першого періоду не лише наздогнали «Мавп», але й пішли на перерву, маючи перевагу у один пункт – 21:22.

На початку другої десятихвилинки «Черкаські Мавпи» без проблем відіграли різницю у рахунку, а вже за декілька секунд Давилюк збільшив перевагу до трьох пунктів. Проте капітан команди гостей був проти і своєю “трьошкою” рахунок зрівняв – 25:25. Далі відбувалися гойдалки: команди по черзі виходили вперед, але у відрив один одного не відпускали, аж поки розігруючий «Мавп» Артамонов за 15 секунд не здобув п’ять очок поспіль! Клим спочатку реалізував дальню спробу, одразу після цього здійснив перехоплення і додав ще два, тим самим піднявши на ноги всіх вболівальників у ПС «Будівельник»! На велику перерву «Мавпи» могли йти маючи +7 у запасі, але «Миколаїв» зусиллями Шостухи два пункти відквитав. 41:36 на користь господарів.

По перерві господарі намагалися тримати суперника на дистанції, але зробити перевагу двозначною їм ніяк не вдавалося, аж допоки новачок черкасців Тищенко у другій половині десятихвилинки таки зробив +11 для своєї команди, але, на жаль, не надовго. Корабели не опустили руки і до сирени могли скоротити відставання лише до двох пунктів, якби не форвард господарів Олександр Кобець, який реалізував свою другу трьохочкову спробу – 56:51

У заключному періоді Мавпи декілька разів намагалися піти у відрив зусиллями спочатку Кобця, а потім Носкова, який реалізував свій звичний “дальній” метрів так з дев’яти, але гості з Миколаєва на чолі з Шостухою не давали «Мавпам» піти у відрив і передчасно вбити інтригу в матчі. У середині останнього періоду знову почав феєрити Кобець, який закидував м’ячі на будь-який смак, але це його команді не допомогло, тож за три хвилини до завершення матчу черкасці мали лише +1 у своєму активі. Беззаперечний лідер команди з Миколаєва Олексій Онуфрієв спробував своєю трьохою вивести гостей вперед, але не вийшло. Вже у наступній спробі Шостуха з лінії штрафних все ж вивів свою команду вперед. На останній хвилині матчу все той же Кобець міг зрівняти рахунок і навіть вирвати перемогу в цьому надтяжкому матчі, але спочатку він отримав “горщик” від Цикалюка, а потім, за дві секунди до закінчення матчу, суддя не зарахував два з фолом від форварда «Мавп».

Таким чином, «Черкаські Мавпи» зазнають п’ятої поразки поспіль і утримують за собою четверту сходинку турнірки.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x