У Черкасах прощатимуться із загиблим АТОвцем

У Черкасах прощатимуться із загиблим АТОвцем

На Соборній площі Черкас прощатимуться із загиблим у зоні АТО бійцем Олександром Маламужом. Про це повідомив під час наради в мерії міський голова Анатолій Бондаренко, пише «Інфоміст».

Він зазначив, що дата попередня, адже наразі точно не відомо, коли доставлять тіло. Тож більш вірогідно, що в п’ятницю, 25 березня, у Черкасах оголосять день трауру, а о 12 годині оголосять загальноміську хвилину мовчання та припинять рух транспорту.

У Черкасах прощатимуться із загиблим АТОвцем

Маламуж Олександр В’ячеславович народився 18 липня 1985 року в Черкасах. Служив у 2-му батальйоні спеціального призначення НГУ «Донбас». Як інформують на сайті «Книга пам’яті», ранком 29-го серпня 2014 р., під час виходу т.зв. Зеленим коридором з Іловайського котла, їхав у кузові броньованої вантажівки КАМАЗ у складі автоколони батальйону «Донбас» по дорозі з с. Многопілля до с. Червоносільське. Коли КАМАЗ уже в`їжджав до с. Червоносільське, по ньому вистрілів російський танк. Кабіну вантажівки розірвало, а потім здетонував боєкомплект у кузові. Загинув у КАМАЗі разом з Рухою, ВДВ, Стафом, Кавказом, СВД, Контрою та Лисим. 3-го вересня тіло Руса разом з тілами 96 інших загиблих у т.зв. Іловайському котлі було привезено до дніпропетровського моргу. Тривалий час перебував у розшуку.

16 жовтня 2014 року тимчасово був похований на Краснопільському цвинтарі м. Дніпропетровська, як невпізнаний герой. Був упізнаний за тестами ДНК.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x