Дорожники прозвітували про результати Тижня безпеки дорожнього року

Дорожники прозвітували про результати Тижня безпеки дорожнього року

Тиждень безпеки дорожнього руху було проведено з 16 по 22 травня на всій території України. Дорожники Черкащини прозвітували про виконану за цей період роботу. Про це «Нова Доба» дізналася від Служби автомобільних доріг у Черкаській області.

Дорожники Черкащини в рамках проекту виконали такі роботи:
забезпечено видимість дорожніх знаків – 576 шт.;
встановлено/замінено дорожні знаки – 40 шт.;
приведено до належного санітарного стану зупинки громадського транспорту – 182 шт.;
приведено до належного стану автопавільйонів – 142 шт.;
приведено до належного стану елементів санітарного облаштування – 23 шт.;
відновлено розмітки – 32 м²; профільовано узбіч – 180 м.

У зв’язку з багаторічним несвоєчасним та недостатнім фінансуванням стан автомобільних доріг загального користування області щороку погіршувався, а відповідно зменшувалася і безпека руху на них. Цього року при наявності ресурсів та сприятливих погодних умов, дорожники Черкащини регулярно проводять роботи з ліквідації аварійності.

Загалом уздовж доріг загального користування області розташовано 3 медичні заклади. В рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху біля двох були відновлені технічні засоби організації дорожнього руху.

Особливу увагу також було приділено залізничним переїздам та підходам до них – в області їх аж 71. Тож дорожники ліквідували ямковість на підходах до переїздів (37 м²), відновили дорожню розмітку – на 4 із них, встановили/замінили дорожні знаки – 37 шт., забезпечили нормативну видимість – 38 шт.

Ліквідація ямковості та інших деформацій покриття – головне з завдань у напрямку забезпечення безпечних умов пересування дорогами області, що стоїть перед Службою автомобільних доріг. З початку року і на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області головним підрядним підприємством ДП «Черкаський облавтодор» ліквідовано 79 411м² ямковості, з яких на дорогах державного значення 68 932 м², на дорогах місцевого значення 20 353 м².

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x