За фальсифікований алкоголь у цьому році в області засудили 8 осіб

За фальсифікований алкоголь у цьому році в області засудили 8 осіб

Протягом 2016 року прокуратурою області з постановленням обвинувальних вироків закінчено судовий розгляд 8 кримінальних проваджень за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Водночас, виконуючи функцію підтримання державного обвинувачення в суді, прокуратурою доведено вину 8 осіб у незаконному придбанні, зберіганні та транспортуванні з метою збуту, а також збуті, незаконно виготовлених алкогольних напоїв та підакцизних товарів.

За результатами судових розглядів засудженим призначено покарання в межах санкції ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України у вигляді штрафу, загальна сума якого склала 144,5 тис. грн.

Крім того, у вказаних справах за вироками судів конфісковано та прийнято рішення про знищення 1 тонни незаконно виготовленого спирту, більш ніж 3,6 тони фальсифікованих алкогольних напоїв, що містилися у пластикових ємностях, а також понад 650 тисяч пляшок незаконно виготовлених алкогольних напоїв, які були розлиті у пляшки з маркуванням, що імітували легальну продукцію відомих в Україні виробників лікеро-горілчаних виробів.

Робота на вказаному напрямі триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x