На Золотоніщині неповнолітньому вбивці дали іспитовий термін

На Золотоніщині неповнолітньому вбивці дали іспитовий термін

Золотоніський міськрайонний суд засудив неповнолітнього жителя Золотоніського району за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

У вересні 2015 року близько 01 години неповнолітній хлопець, перебуваючи у с. Гельмязів Золотоніського району на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин завдав три ногою в голову місцевому жителю, який лежав на узбіччі стежки в парку.

Юнак завдав словікові тілесні ушкодження: черепно-мозкова травма з крововиливами під тверду мозкову оболонку, під м’які мозкові оболонки, на м’яких покривах черепа, забійні рани губ, носа, перелом кісток носа, що ускладнилось аспірацією крові в дихальні шляхи, внаслідок чого потерпілий помер.

Таким чином, неповнолітній вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 121 КК України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого та йому загрожувало покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Разом із тим, юнак на судовому засіданні щиро розкаявся у вчиненому, відшкодував матеріальну шкоду потерпілій, просив суд суворо не карати його та надати шанс виправитись.

Враховуючи вищевказане, суд, на підставі пред’явленого прокуратурою обвинувачення, засудив правопорушника, призначивши пом’якшене покарання у виді 5 років позбавлення волі та звільнив від його відбування з іспитовим терміном 2 роки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x