На Кам’янщині за загадкових обставин загинув восьмикласник

На Кам’янщині за загадкових обставин загинув восьмикласник

До Кам’янського райвідділу міліції від чергового лікаря надiйшло повiдомлення про те, що в реанiмацiйному вiддiленнi місцевої лікарні помер учень 8-го класу місцевої школи. Перебуваючи в навчальному закладі, хлопчик втратив свідомість і був доставлений до медичного закладу.

Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Слідчим відділом Кам’янського райвідділу міліції відомості внесено до Єдиного реєстру. Триває досудове розслідування.

Зранку 12 лютого 13-річний Дмитро прийшов на уроки здоровий, а вже об 11-й вечора помер у лікарні. Учень Кам’янської школи відпросився з класу до туалету за три хвилини до початку занять. Але назад уже не повернувся, хлопця забрала швидка. Шокована страшною звісткою мама лишень встигла почути від сина кілька слів. Передає ІСTV.

«Пустили в реанімацію, я зайшла, дитина побита, у нього губа розпухла, і він мені сказав: «Мама, мене бив старшокласник. Ударив в голову, в скроню, і ударив сюди». У дитини крововилив в мозок стався. В школі, на уроках», – розповідає мама загиблого школяра Ірина Артеменко.

Та у школі випадок з Дмитром Артеменком – таємниця за сімома замками. Тут жодного свідка, який бачив, що насправді сталося з дитиною. Однокласники кажуть, вони були на уроці. Та все ж зізнаються, бачили, як хлопець чомусь плакав. Директор стверджує: педагоги провели свою перевірку, опитали учнів. Версію побиття начебто ніхто не підтверджує.

«Під час перерви дитині стало погано, і в першу чергу доставили до медпункту, викликали швидку допомогу, і відправили у лікарню. Зараз ведеться слідство, і я не можу стверджувати, що це вдарено чи не вдарено», – каже директор школи Анатолій Могилко.

Довідатися, що сталося з хлопчиком, не вдалося і класному керівникові, яка супроводжувала Дмитра до лікарні у кареті швидкої. Правоохоронці за фактом смерті школяра відкрили кримінальне провадження за статтею умисне вбивство.

«Стосовно били чи не били, зараз коментувати це не можу, оскільки немає результатів судово-медичної експертизи і причини смерті», – каже в.о. начальника слідчого відділу Кам’янського райвідділу міліції УМВС України в Черкаській області Анатолій Валовенко.

Однокласники померлого кажуть, Дмитро був спокійним, добре вчився і ні з ким не конфліктував. На перервах не буянив, а майже завжди малював. Діти не розуміють, хто міг так скривдити хлопця.

Фото з сайту ІСTV.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x