Лісівників Чигиринщини привітали з професійним святом

Лісівників Чигиринщини привітали з професійним святом

15 вересня голова районної державної адміністрації Володимир Клименко разом з заступником голови районної ради Валерієм Невгоденком в урочистій обстановці привітали лісівників Чигиринщини з їх професійним святом – Днем працівника лісу. «Нова Доба» про це дізналася в Чигиринській РДА.

– Дивлячись на ваш рівень, я дякую кожному за клопітну та відповідальну роботу, адже Чигиринське лісове господарство є найбільшим платником податків до районного бюджету. Результатом цього є проведена робота кожного, хто вносить свою частку для розвитку підприємства, починаючи від директора і закінчуючи лісівником. Створені вашими працьовитими руками зелені шати захищають нашу землю, очищають повітря, зцілюють природу. Вони є живим свідченням самовідданої праці їх творців, – з такими словами звернувся до працівників лісової галузі Володимир Клименко.

Найщирішими словами подяки за виконання благородної справи – збереження і примноження лісових насаджень краю – привітав своїх співробітників директор ДП «Чигиринське лісове господарство» Роман Фендюр.

– Це свято всіх людей, хто з чистими думками приходить до лісу і допомагає йому. Людей працьовитих, мудрих, справжніх фахівців своєї справи, хто влітку і взимку, в дощ і вітер плекає та примножує зелені багатства Богданового краю, зберігає їх для майбутніх поколінь, – зауважив Роман Анатолійович. – Ведеться робота над покращенням культури виробництва, проводиться благоустрій садиб структурних підрозділів. І всі ці добрі справи роблять люди, яким велика шана і низький уклін за нелегку, але почесну і добросовісну працю. В день свята прийнято говорити про успіхи і досягнення колективу. І мені з приємністю хочеться відзначити, що наше підприємство щорічно збільшує об’єми виробництва та входить до 5 кращих підприємств області.

За сумлінну працю в галузі лісового господарства, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток та підвищення ефективності лісогосподарського виробництва та з нагоди професійного свята – Дня працівника лісу грамотами районної державної адміністрації та районної ради нагороджено: майстра з лісозаготівель Чорнявського лісництва державного підприємства «Чигиринське лісове господарство» Катерину Махно та водія автотранспортних засобів Трушівського лісництва державного підприємства «Чигиринське лісове господарство» Юрія Ножку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x