Сьогодні вранці у Черкаській області сталося чотири ДТП за годину

Сьогодні вранці у Черкаській області сталося чотири ДТП за годину

У Монастирищенському районі між селами зіштовхнулися два автомобілі о 7:49. Медики надавали допомогу 31-річній жінці, у якої був перелом кісток тазу, закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку. ЇЇ доправили до Монастирищенської лікарні. Під час зіткнення загинула 51-річна жінка. Про це повідомляє пресслужба НП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР».

О 8:27 на перехресті вулиць Чорновола та Сагайдачного у Черкасах зіштовхнулися два автомобілі та автобус, у якому не було пасажирів. На місці працювали дві бригади швидкої. Медики надавали допомогу 36-річному чоловіку із струсом головного мозку, який від госпіталізації відмовився. Постраждалу 63-річну жінку із закритим переломом ключиці та травматичним ушкодженням грудної клітки і 64-річного чоловіка із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку фахівці екстренки доправили до Третьої Черкаської міської лікарні.

Наступний виклик надійшов о 8:50. На проспекті Хіміків зіштовхнулись легковик та вантажівка. Медики надавали допомогу 28-річній жінці з черепно-мозковою травмою, струсом, переломом плеча та 33-річному чоловіку з черепно-мозковою травмою, струсом та забоєм плеча. Обох їх доправили до Третьої Черкаської міської лікарні.

О 8:58 у Каневі в центрі міста зіштовхнулися легковик та мопед. Бригада екстренки надавала допомогу 30-річній водійці мопеда, яку доправили до Канівської лікарні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x