В області вперше відбувся Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців

В області вперше відбувся Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців

23-ій Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців відбувся вперше на Черкащині. Змагання триватимуть три дні на території Центру прикордонної служби імені генерал-майора Ігоря Момота. У чемпіонаті беруть участь найкращі команди бодігардів і ветеранів СБУ, УДО, НАБУ, Поліції охорони та інших структур. Про це повідомляє пресслужба ОДА.

Захід організували за сприяння Управління Державної охорони України, Міністерства молоді та спорту України, Департаменту поліції охорони Національної поліції України, Національної Федерації охоронців України та фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України. Партнер змагань – Черкаська обласна державна адміністрація.

Протягом чемпіонату учасники  виконували прийоми захисту та рукопашного бою, шукали вибухові пристрої, долали смугу перешкод на автомобілях та демонстрували навички зі стрільби.

– Масштаби змагань планувалися значно більші, але карантинні обмеження зробили свої корективи. Та це не означає, що чемпіонат менш захопливий! Усім учасникам бажаю продемонструвати свої здібності та майстерність. А переможуть – найкращі. Хотілося, щоб ці змагання бачили більше людей. Бо ви – дійсно приклад для молодого покоління, справжні патріоти. Ви перші наражаєтесь на небезпеку, аби захистити інших. Це щоденний героїзм і ніяк інакше, – зауважив голова Черкаської ОДА Сергій Сергійчук.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x