З області в зону АТО відправили гуманітарну допомогу

З області в зону АТО відправили гуманітарну допомогу

Бійці 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар», які нині виконують завдання в Мар’їнському районі на Донеччині, отримали черговий вантаж гуманітарної допомоги від черкащан. Учора її доставили атовцям перший заступник очільника області Віталій Коваль та директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Руслан Чикало. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

– Понад 1,5 т гуманітарної допомоги відправили хлопцям, – розповів Віталій Коваль. – Поміж речей: продукти харчування, теплий одяг, ліки та необхідні речі побуту, зокрема генератор, плівка, бензопилка, переноски, кабелі та ін.

Руслан Чикало каже, що працівники усієї сфери соціального захисту долучились до збору коштів, а саме: обласне та районні управління, інтернатні заклади, територіальні центри соціального обслуговування. У цілому вийшло більше 30 тисяч гривень, на які змогли придбати потрібні бійцям речі. Посприяв у придбанні будівельний гіпермаркет «Епіцентр» та фермерський ринок.

– Також допомагали речами Черкаський обласний контактний центр, продуктами харчування – Шполянський та Городищенський райони, – додав Руслан Олександрович. – Нині ж збирають допомогу управління Пенсійного фонду та центри зайнятості області. Найближчим часом і її відправимо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x