Студенти ЧНУ створили в інстаграмі профілі видатних діячів

Студенти кафедри філософії і релігієзнавства ЧНУ імені Б. Хмельницького запропонували цікавий спосіб для дослідження життя видатних людей. Крім прочитання книг, перегляду фільмів, відвідування виставок можна створити профіль діяча в соцмережі. Про це інформують у пресслужбі навчального закладу.

Студенти 2 та 3 курсів Черкаського національного університету, які вивчали міжгалузеву дисципліну «Логіка та юридичне мислення», підготували моделі акаунтів видатних людей у межах індивідуального завдання, тема якого − «Поняття як форма мислення».

Логічна структура поняття − зміст та обсяг − є однією з ґрунтовних в курсі логіки і не завжди легко дається для опанування. Студентам було запропоновано доповнити поняття візуальними формами. Студенти творчо підійшли до виконання завдання.

І тепер в інстаграмі можна знайти поради щодо принципів бухгалтерського обліку в Луки Пачолі, поринути в яскраве життя Чарлі Чапліна, відкрити для себе складний світ перекладу з Норою Галь, пережити труднощі виховання дітей разом з Антоном Макаренком, знайти цікаві факти з біографії Рут Гінзбург, перечитати вірші Тараса Шевченка і ще багато іншого.

 

 

 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x