В Умані спіймали нетверезого водія «Лексусу»

В Умані спіймали нетверезого водія «Лексусу»

Патрульні поліцейські помітили автомобіль, який порушував ПДР, та вирішили зупинити його. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

14 лютого близько другої години ночі, патрулюючи місто Умань група реагування патрульної поліції помітила автомобіль «Lexus», який порушував ПДР. Правоохоронці подали сигнал про зупинку.

Спочатку водій відмовлявся виходити з авто та не надав документи для перевірки. Згодом він покинув салон та поводився неадекватно. Щоб припинити правопорушення і чоловік своїми діями не завдав шкоди оточуючим, до нього застосували спецзасіб кайданки.

Поліціянти виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння, а саме: різкий запах алкоголю та дивна поведінка.

Порушнику запропонували проїхати до Уманської міської лікарні для проведення медичного  огляду – на що він погодився, але по приїзду, у приміщенні міської лікарні, у присутності лікарів – від проходження категорично відмовився.

На водія склали адміністративний протокол за ч  1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції),  який направлено до Уманського міськрайонного суду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x