Соромно, що наш Уряд ухвалює дискримінаційні закони стосовно незахищених громадян

Соромно, що наш Уряд ухвалює дискримінаційні закони стосовно незахищених громадян

Наша родина відчула глибоке розчарування у системі соціального захисту людей з інвалідністю і їхніх рідних, що доглядають за ними.

Сьогодні з’ясували, що постановою Уряду №859 від 20.09.2020 року сотні тисяч людей, які доглядають за своїми рідними з інвалідністю І групи, втратили право на зарахування трудового стажу.

Моя дружина також втратила це право, доглядаючи за донькою з інвалідністю (І група). Трудовий стаж і виплату 34 грн будуть нараховувати за сукупним доходом усіх членів сім’ї! Якщо я маю дохід від 10 тисяч гривень, то моя дружина не має права отримувати допомогу в 34 грн, і їй не нараховують трудовий стаж по догляду за донькою.

Дружина тепер перед вибором: кинути дитину з інвалідністю і йти заробляти стаж чи залишитись без трудового стажу і пенсії за віком, але доглядати дитину. Наша родина обирає догляд за власною дитиною, хай діючі урядовці і держава збагатиться на 34 грн.

Мені соромно, що у ХХІ столітті український Уряд приймає дискримінаційні закони стосовно найбільш незахищених громадян з інвалідністю і їхніх доглядальників! Схаменіться, ВАРВАРИ, ви суттєво погіршуєте важке життя і без того нещасних людей!

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x